Bookmarklet generare link-uri Profitshare

O soluție simplă de a genera link-uri afiliate Profitshare direct de pe site-urile advertiserilor și funcțională în orice browser.

De Ciprian Drăgoi Îmbin programarea web cu marketing-ul afiliat de peste 7 ani cu scopul de a-mi dezvolta creativitatea și de a avea venituri pasive.
numbers projected on face

Știu că există extensia de Chrome pentru Profitshare, extensia oficială care te ajută să generezi link-uri afiliate în timp ce ești pe site-ul advertiser-ului. Dar poate mulți nu folosesc Chrome sau nu vor să mai instaleze încă o extensie care să îngreuneze browser-ul și să aibă acces la diverse informații personale.

Ce nu-mi place mie la extensia de Chrome e că injectează automat acel icon pe care trebuie să dai click. Vreau sau nu vreau să generez link în sesiunea respectivă, iconița tot apare și-mi stă pe creier mereu.

Profitând de faptul că am găsit o portiță tehnică în interfața Profitshare (nu e vreun hack, e o opțiune pe care o folosesc chiar ei în anumite secțiuni ale site-ului), am făcut un bookmarklet compatibil cu orice browser și care se activează doar la click.

PSlink by Afiliatti

Pentru instalare, fă drag&drop la link-ul de mai sus în bara de adrese a browser-ului.

PS: Bookmarklet-ul este un cod javascript care se regăsește în adresa bookmark-ului și odată apăsat, codul respectiv poate citi informații din tab-ul de browser curent (din site practic). In acest caz destul de simplist, la apăsarea lui se ia adresa site-ului pe care ești și se formează un URL către Profitshare, URL care se deschide într-un pop-up.

Abonează-te la noutăți!

Vei primi un email de fiecare dată când postez un articol nou.

Categorii
Unelte
7 comentarii
 • Ciprian Drăgoi
  gabitzu20020 noiembrie 2022 6:42Răspunde

  Multumesc. A creat link-ul, dar nu a inregistrat click-ul. Poate apare mai tarziu.

  • Ciprian Drăgoi
   Ciprian Drăgoi20 noiembrie 2022 10:49AutorRăspunde

   Sigur apare

 • Ciprian Drăgoi
  Bogdan20 noiembrie 2022 8:24Răspunde

  Îți mulțumim.

  • Ciprian Drăgoi
   Ciprian Drăgoi20 noiembrie 2022 10:50AutorRăspunde

   cu plăcere

 • Ciprian Drăgoi
  ADI22 noiembrie 2022 9:54Răspunde

  Eu abia astept ziua in care nu o mai trebuiasca sa schimb manual link-urile profitshare daca fac un cont nou, de exemplu pentru SRL…

  • Ciprian Drăgoi
   Ciprian Drăgoi22 noiembrie 2022 18:12AutorRăspunde

   Been there, done that. Din fericire am putut să automatizez treaba pentru că aveam salvat și URL-ul neafiliat.

   • Ciprian Drăgoi
    ADI23 noiembrie 2022 8:53Răspunde

    Ce as mai adauga in lista Manifestului: magazinele sa nu mai schimbe link-urile produselor. In procesul acesta anevoios de schimbare a link-urilor am intalnit multe produse care in continuare exista, sunt in stoc, dar nu se mai gasesc la acelasi link ca in 2021. Valabil si pentru advertiseri din PS, cat si din 2P. 🙂

Lasă un răspuns

Proiect lansat în noiembrie 2021. Este interzisă copierea conținutului fără menționarea sursei. 

%d blogeri au apreciat: