Despre Afiliatti

Marketingul afiliat este printre cele mai ușoare metode de a face bani pe internet. Există foarte multe companii dispuse să plătească un comision pentru a face o vânzare și există deasemenea rețele de afiliere care intermediază aceste colaborări și care te scapă de partea birocratică și tehnologică pentru a face acest lucru.

It is important

Aderă și tu la Manifestul „Afiliatti” și hai să dezvoltăm parteneriate sustenabile și de lungă durată cu advertiserii care ne respectă munca.

Ecosistemul este deja dezvoltat în așa fel încât într-un orizont de timp de câteva ore poți porni o colaborare cu cele mai mari magazine online și câștiga primul comision din recomandările pe care le faci.

Pentru unii este o afacere în adevăratul sens al cuvântului, cu angajați, sediu, costuri de marketing etc.

Pentru mulți însă este doar o metodă part-time de a-și rotunji veniturile în timpul liber sau pentru a-și monetiza o pasiune și pentru a învăța lucruri noi.

Nu vei găsi pe acest blog tutoriale pas cu pas despre cum să faci marketing afiliat. Există materiale mult mai bine organizate pe internet despre bazele acestei activități.

Vei găsi în schimb informații relevante despre această industrie, adunate și sumarizate de persoane implicate zilnic în activitatea de marketing afiliat și care te pot ajuta să devii un afiliat mai performant, mai creativ și mai informat.

Spor la citit!

Proiect lansat în noiembrie 2021. Este interzisă copierea conținutului fără menționarea sursei.