Hai la SERPConf Viena pe 30 octombrie (-15% reducere)

Hai la SERPConf Viena 2024

Pe 30 octombrie merg în Viena la SERPConf. Am chiar și un cod de reducere pentru cititorii Afiliatti.

De Ciprian Drăgoi Îmbin programarea web cu marketing-ul afiliat de peste 7 ani cu scopul de a-mi dezvolta creativitatea și de a avea venituri pasive.

Pentru că am fost mulțumit de calitatea organizării și a prezentărilor a ce-am văzut la SERPConf Sofia în aprilie, m-am decis să promovez și să particip și la ediția din toamnă din Viena.

Agenda evenimentului încă nu e publică dar speakerii sunt deja cunoscuți și sunt câteva nume foarte cunoscute din SEO: Aleyda Solis, Cyrus Shepard, Michael King (cel care a prezentat primul leak-ul Google recent), Mark Williams-Cook (fondator AlsoAsked).

Mie îmi e clar că toate turbulențele dpdv. SEO din ultimele luni reflectă cumva un reset al algoritmului. Iar astfel de momente au fost destul de rare în istoria Google. E un moment bun de apăsat pedala pe a culege informații despre cum mai funcționează lucrurile.

Dacă te decizi să mergi, fă-o până la 31 august când prețurile cresc simțitor. Am făcut chiar și un deal cu organizatorii să ofere comunității un discount de 15% folosind codul Afiliatti-15.

Ne vedem acolo?

Abonează-te la noutăți!

Vei primi un email de fiecare dată când postez un articol nou.

Categorii
Conferințe
0 comentarii

Lasă un răspuns

Proiect lansat în noiembrie 2021. Este interzisă copierea conținutului fără menționarea sursei.