Ce site de afiliere ai face cu 10.000€?

Dacă ai de gând să începi un proiect nou de afiliere în 2024, îți recomand să urmărești structura prezentării și criteriile de notare ca să-ți dai seama singur dacă e un potențial în ideea ta și dacă merită riscul.

De Ciprian Drăgoi Îmbin programarea web cu marketing-ul afiliat de peste 7 ani cu scopul de a-mi dezvolta creativitatea și de a avea venituri pasive.
black pencil on white paper

În umila mea experiență profesională de vreo 15 ani, am participat de puțin cam multe ori la hackaton-uri, evenimente/ateliere pentru startup-uri și conferințe pe bază de pitch. Mi-am dat seama destul de devreme că programarea e doar o unealtă și că poate fi valorificată doar dacă este pusă în contextul potrivit, la momentul potrivit, cu oamenii potriviți și în piața potrivită.

La aceste evenimente am câștigat uneori bani cash, alteori diverse gadget-uri și goodies, însă singurele chestii cu care am rămas sunt tot lucrurile învățate, emoțiile și situațiile dificile în care am fost pus. Practic am câștigat tot timpul doar pentru că am participat.

Una din puținele astfel de oportunități pe nișa de afiliere se întâmplă până pe 21 ian. 2024 și anume programul de finanțare organizat de 2Performant (10.000e cash pt un proiect nou de afiliere).

Din păcate este accesibil doar celor din grupele superioare ale Business League (Unicorns, Corporations, Companies). Înțeleg și perspectiva rețelei, că își doresc să aibă o oarece validare a istoricului a posibilului câștigător dar zic din păcate pentru că mi se părea mai câștigată rețeaua dacă reușea să convingă cât mai mulți afiliați să participe cu o prezentare.

Simplul fapt că (poate) sute de oameni stăteau câteva ore să se gândească cât mai profesionist la un proiect de afiliere, pe termen lung valorează mai mult de 10.000e.

Chiar și în afara concursului, dacă ai de gând să începi un proiect nou de afiliere în 2024, îți recomand să urmărești structura prezentării și criteriile de notare ca să-ți dai seama singur dacă e un potențial în ideea ta și dacă merită riscul.

Abonează-te la noutăți!

Vei primi un email de fiecare dată când postez un articol nou.

Categorii
Rețele afiliere
0 comentarii

Lasă un răspuns

Proiect lansat în noiembrie 2021. Este interzisă copierea conținutului fără menționarea sursei.