Hai la SERPConf Viena pe 30 octombrie (-15% reducere)

Să fie SERPConf Bulgaria 2024 prima ta conferință internațională de SEO?

Hai cu mine în Bulgaria pe 18-19 apr. la SERPConf.

De Ciprian Drăgoi Îmbin programarea web cu marketing-ul afiliat de peste 7 ani cu scopul de a-mi dezvolta creativitatea și de a avea venituri pasive.

Ne-am obișnuit ca atunci când vine vorba de muncă de online (în speță, SEO) să facem totul … online. Să învățăm, să discutăm pe comunități de nișă și să urmărim pe social media specialiștii care împărtășesc din experiențele lor. Dar de foarte multe ori, ce ajunge să fie publicat online (și gratuit) e deja informație expirată. Informațiile cele mai valoroase sunt prezentate în primă fază în cerc restrâns (meet-up-uri, conferințe, comunități închise).

Pare destul de logic dacă ne gândim că o conferință e un soi de marketplace unde speakerii sunt plătiți să ofere plus valoare, iar participanții plătesc să primească plus valoare. Informația valoroasă e practic un produs pe care speaker-ul îl vinde. Cu cât informația devine mai perimată, cu atât devine mai puțin valoroasă și face sens să fie și publicată online către publicul larg.

Tindem să credem ca SEO înseamnă costuri 0 dar dacă vrei să te diferențiezi de concurență, e clar că e nevoie de ceva în plus. Și ca să afli care e acel ceva, trebuie să cheltui și timp și uneori și bani.

Am mers până acum la câteva conferințe plătite și nu mi-a părut niciodată rău de banii pe bilet. Sigur, nu toți speakerii excelau la carismă și nu toate prezentările mi se potriveau dar informația era prezentă, ținea doar de mine cum o interpretez și cum o pot integra în munca de zi cu zi.

Următoarea conferință la care voi merge va fi în Bulgaria, la SERPConf (18-19 aprilie). Au o zi dedicată numai domeniului de SEO și chiar ca speaker pe Gary Illyes (oficial Google pe zona de SEO).

Temele prezentărilor (agenda) par destul de avansate dar dacă ai deja un site cu >50% trafic din organic aș zice că ți se potrivește.

  • Topic 1: „Going over the Edge” Unlock the full potential of your website with cutting-edge technical SEO techniques. Discover how Cloudflare and other CDNs can make your site faster, smarter, and better than your competitors.
  • Topic 2: „What I learned from auditing over 1,000,000 websites” Description: Many of the issues commonly flagged by site audit tools don’t matter much. I’ll share with you how I would prioritize them and give you some tips for fixing the ones that matter the most.
  • Topic 3: „How to Use Knowledge Graphs to Boost Your AI-Content and SEO Strategy”
  • Topic 4: „How AI Replaced Link Builders with Brand Builders”
  • Topic 5: „How Did Aristotle Cluster Data: Or How Everything New Is a Well-forgotten Old”
  • Topic 6: „How to Automate Your Content SEO Audit with the Help of Machine Learning Models”
  • Topic 7: „The Future of Semantic Search in E-commerce”
  • Topic 8: „How to Use Audience Data to Build a Million-Dollar Brand”

Curios că anul trecut n-am auzit de ea, din after movie pare că a fost ceva destul de mare.

Ne vedem acolo?

PS1: Observ că există 15% reducere la bilet dacă te abonezi la newsletter SERPConf.

PS2: Am 2 locuri în mașină cu plecare pe 17 în jur de ora 15 din București. Lasă un comentariu mai jos dacă vrei să rezervi un loc.

Abonează-te la noutăți!

Vei primi un email de fiecare dată când postez un articol nou.

Categorii
Conferințe
0 comentarii

Lasă un răspuns

Proiect lansat în noiembrie 2021. Este interzisă copierea conținutului fără menționarea sursei.